{h1}
članci

Krovno željezo trijem

Anonim

Dom s vrtom mnogi vide kao privilegiju. Nije svatko sretan da ima otvoreni prostor i to je nešto što se najviše iskorištava. Možda sa zavjese od kovanog željeza .

Postoji neka zbrka oko razlike između verande i trijema, a dvije se riječi ponekad smatraju zamjenjivima. Međutim, iako ćete naći verandu na prednjem dijelu kuće nećete naći trijem na leđima. Trijem je obično nešto dodano prednji dio kuće, i vjerojatno neće produljiti cijelu dužinu imovine na način na koji će se na terasi nalaziti leđa.

Kada se sunce kreće oko kuće tijekom dana, moguće je provesti vrijeme u stražnjem vrtu ispod verande, a zatim ispred pod trijema.

Iako je kovanog željeza trijem svibanj se vidjeti kao dekorativni dodatak, to lako može postati mjesto za ručati alfresco, ili se ponositi u lončar biljke da osvijetliti izvan imovine.

Jednostavno trijem na domu često je izrađen od drveta i postavljen je na čisto mjesto za zaštitu od kiše prilikom ulaska i izlaska iz imovine. Trijem također može pomoći u održavanju isporuka suhim. Ova vrsta trijema je praktična, ali ne uvijek estetski ugodna.

Kovano željezo trijem može biti moderan ili tradicionalni dizajn, i kao što može biti obojana u bilo kojoj boji, ne mora biti crna. Moguće je odabrati trijem koji će se uklopiti u stilu doma, izradom izjave o dizajnu i donošenjem žalbe na rubu kuće.

--Classic Ironworks 18:43, 16. lipnja 2015. (BST)

Preporučeno

Veličine papira

BIM - to je o planeti - 3. dio

Mitie - drone kontrola štetočina