{h1}
članci

DfMA prekrivanje RIBA planu rada

Anonim

Dana 28. rujna 2016., Kraljevski institut britanskih arhitekata (RIBA) i Offsite Management School pokrenuli su Rework planove za proizvodnju i montažu (DfMA) RIBA planu rada.

Offsite Management School je inicijativa vodećih izvođača i klijenata koji vjeruju.

industrija mora proći kroz proces koji smo nazvali graditeljska industrijalizacija ", na kojoj se fokusira; digitalni dizajn, offsite proizvodnju, logistiku, montažu na licu mjesta i najbolje u održavanju klase.

RIBA plan rada osigurava zajednički okvir za dizajn i konstrukciju koji nudi i procesnu kartu i alat za upravljanje. Preklapanje u Plan rada usmjereno je na DfMA i namijenjeno je korisnicima da pokažu značajne koristi koje se mogu ostvariti njezinom upotrebom.

Jane Duncan, predsjednik RIBA-e, rekao je: "Savjetujem svakom članu RIBA-e da pročita ovaj dokument i razmotri kako mogu koristiti metode koje će pomoći transformaciji načina na koji smo dizajnirali kako bismo ga brže, jeftinije, sigurnije i ekološkije izgraditi."

Ian Heptonstall, direktor Offsite Management School, rekao je: "Klijenti i izvođači nam govore, osim ako ne možemo angažirati projektantsku zajednicu u projektiranju za montažu na početku projekata, ne možemo isporučiti prednosti DfMA tehnika. ”

Dale Sinclair, urednik RIBA Plana rada, izjavio je: "Ono što ste shvatili jest da DfMA nije samo podskup konstrukcije, već pitanje gledanja stvari na duboko drugačiji način na početku sljedeće konstruktivne revolucije".

Pokretanje događaja 28. rujna:

  • Odredite ključne upravljačke programe klijenta za korištenje DfMA.
  • Cijenite zašto je DfMA bitna aktualna tema za arhitekte.
  • Razumjeti tipične DfMA postupke.
  • Odredite pomoć i upute.

Preporučeno

Uvod u pasivnu kuću - pregled

Vraćanje Clitheroe Pinnaclea

Mrežni plin