{h1}
članci

Aplikacija BREEAM Finder

Anonim

U lipnju 2017. BREEAM je pokrenula novu aplikaciju koja je namijenjena korisnicima da saznaju koja je ocjena BREEAM-a u zgradi, pronašli informacije o obližnjoj zgradi BREEAM ili pronašli lokalnog BREEAM procjenitelja.

Ujedinjeno Kraljevstvo BREEAM Finder aplikacija koristi BREEAM-ovu tehnologiju API-ja da preuzme trenutnu lokaciju korisnika ili informacije o poštanskim brojevima u Ujedinjenom Kraljevstvu kako bi pronašle relevantne informacije.

Pomoću aplikacije moguće je pronaći relevantne BREEAM informacije za procjenitelje, procjene ili AP-e unutar određenog radijusa lokacije ili UK poštanskog broja. Korisnici mogu vidjeti podatke za kontakt, adresu i BREEAM ocjenu u BRE GreenBooku.

Razvoj aplikacija financirala je tvrtka BRE Trust, najveća američka organizacija u Velikoj Britaniji koja je posvećena istraživanju i edukaciji u izgrađenoj sredini, a dostupna je za Android i iOS.

Na globalnoj razini više od 500.000 BREEAM certificiranih događaja u više od 70 zemalja, a više od 2 milijuna zgrada registriranih za procjenu od kada je pokrenut 1990. godine.

Aplikacija UK BREEAM Finder koristi BREEAM aplikacijsko programsko sučelje (API), onu mrežnu uslugu koja može omogućiti pristup žive na BREEAM-ove podatke.

Da biste saznali više o API-jima i njihovom načinu rada, pogledajte ovdje.


--BRE Buzz

Preporučeno

Uvod u pasivnu kuću - pregled

Vraćanje Clitheroe Pinnaclea

Mrežni plin